/T.O.P terima kecaman teruk daripada bekas kekasih

T.O.P terima kecaman teruk daripada bekas kekasih

Rakan sekumpulan T.O.P (Choi Seung-hyun) yang lain iaitu G-Dragon (Kwon Ji-yong), Taeyang (Dong Young-bae), dan Daesung (Kang Dae-sung) menjalani latihan ketenteraan dengan jayanya dan berada dalam kondisi yang memuaskan. Hal ini dapat dibuktikan dengan beberapa gambar mereka yang dimuatnaikkan di laman sosial. Namun, T.O.P yang baru je memunculkan diri di Instagram selepas menyambung semula latihan ketenteraannya pada 26 Januari 2018, terus-menerus menerima serangan dari bekas kekasihnya, Han Seo Hee. Pada 31 Oktober lalu, T.O.P memuat naik satu keratan ringkas di laman Instagram beliau, yang mana juga merupakan posting pertama beliau dalam setahun .

Walaupun begitu, beberapa jam kemudian, bekas kekasih beliau turut memuat naik gambar di laman instagramnya berseta kapsyen yang dikatakan ditujukan khas untuk T.O.P.

Han Seo Hee kemudiannya meletakkan gambar di bangunan YG dengan kata-kata berunsur kemarahan. Walaupun tidak menulis nama T.O.P tapi rata-rata mengatakan ia memang di tujukan kepada T.O.P.

Sinopsis kapsyen Han Seo Hee ;

” Jangan pernah berfikir untuk keluar selepas awak beritahu saya menerima wang dari awak dan pelbagai perkara buruk lain. Sudahlah bercakap mengenai saya. Hanya bercakap selepas awak benar-benar memberi saya wang.

Selama ini, awak hanya mendiamkan diri jadi saya pun berdiam diri. Sekarang awak berani memunculkan diri macam tiada apa yang terjadi.

Saya tahu banyak rahsia syarikat awak dan saya masih merahsiakannya dari wartawan. Awak juga tahu mengapa saya boleh berada di situ (bangunan YG – gambar yang dimuat naiknya) pada hari tersebut kan?

Tolong berperangai seperti umur awak. Jangan berpura-pura sebagai seorang artis. Awak hanyalah pakcik. ”

Marah betul Han Seo Hee ini..

View this post on Instagram

너는 나올 생각도 하지마라 어딜 기어 나와 니 주변 사람들한테 내가 너한테 돈 받았다고 하고 다닌대매 꽃뱀이라고? 얼마나 떠들어댔으면 나한테까지 얘기가 들어와? 내 얘기 좀 작작해 야 돈이나 주고 말해 너 돈 많잖아 그래도 조용히 살고 있는 것 같길래 입 다물고 그냥 넘어갔는데 철판깔고 인스타 업로드하시는 거 보니까 할 말은 할려구 ㅎㅎ 그래도 난 너 처럼 너 좆뱀이라고 거짓말은 안할게 아 참 너도 알지? 내가 니네 회사 일 몇개나 숨겨줬는지 새삼 나 진짜 착하다 기자들이 서희씨 그냥 터트리자고 제발 그 일 터트리자고 하는거 니네 무서워서 그냥 다 거절했었는데 그때 그냥 터트릴걸 그랬어 뭔진 너도 알고 있을거라 믿어 내가 저 날 저기를 왜 갔을까? 너네도 알지? 아 그리고 제발 등치값 좀 해라 나이값도 좀 하고 예술가 인척도 그만 좀 해 걍 너는 아저씨야 아저씨 틀딱 아저씨

A post shared by @ hxxsxxhee on

 

Komentar

comments

loading...